уторак, 14 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

У ГРОЦКОЈ БУРНО У СРЕДУ? Заказана седница, а очекују се и протести!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након што је Драгољуб Симоновић поднео неопозиву оставку на све функције, како у СНС-у тако и на место председника Гроцке, заказана је 20. седница Скупштине ове локалне самоуправе са почетком у 10. часова.

 На тачкама дневног реда нема и оне о којој ће се расправљати о смени председника Гроцке, што и није неубичајено јер се на њој може само констатовати оставка од када тече рок од месец дана за избор новог председника, као и чланова већа.

Представници опозиције, раније,  најавили су протесте у Гроцкој у случају да Симоновић не поднесе оставку. Симоновић је поднео оставку, међутим, представници опозиције не одустају од протеста. Прво су заказали протест за данас, али како је седница СГО Гроцка, у међувремену, заказана за среду у 10 часова одлучено је да се он тада одржи.

Вечерас су за Жиг Инфо, представници опозције потврдили ову информацију, тачније добили смо потврду да ће протест бити одржан у среду у Гроцкој у времену када је заказана седница СГО Гроцка.

Подсетимо се, Драгољуб Симоновић још увек актуелни председник ГО Гроцка и ОО СНС-а оптужен је да је налогодавац за паљење куће  новинара нашег портала Јовановића. Прети му затворска казна од 8 година.

 

ЕЖИ