четвртак, 15 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

А у Гроцкој "мали Аца" има помоћника, за њих двоје око 200 000 динара нето!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На седници СГО Гроцка одржане 3. септембра 2020. године, између осталога, изабран је за председника ГО Гроцка, Драган Пантелић – Панта.

На истој седници, изабрани су и чланови Већа ГО Гроцка, а на предлог новоизабраног председника Драгана Пантелића. Како се наводило у образложењу, Пантелић сматра да ће предложени кандидати за члановe Већа обављати професионално и квалитетно и да ће се њиховим избором за чланове Већа остварити професионална сарадња и испуњавање њихових обавеза, чиме ће оправдати функцију на коју су предложени.

Подсетимо се, међу именима предложених кандидата, нашла су се већина имена која су позната грађанима ГО Гроцка у претходном периоду за време владавине Драгољуба Симоновића.  Један од кандидата био је и Александар Рајковић из Гроцке кога  је, према сазнањима Жиг инфа, прогурао Миленко Буквић садашњи шеф одборничке групе  СНС-а.  Име Александра Рајковића на први помен можда  не може да са повеже са бившим председником Гроцке Драгољубом Симоновићем, међутим уговоре до којих је дошао Жиг инфо указују да постоји одређена спрега.

Наиме, само према уговорима из ове године које поседујемо, Александар Рајковић је са ГО Гроцка потписао минимум три уговора, укупне вредности од 1 800 000 (милион и осамсто хиљада) динара у времену док је на место председника ГО Гроцка била Живадинка Аврамовић књиговођа Симоновићевих фирми..

Ова три уговора која поседујемо односе се на рачунаре и рачунарску опрему, услугу реконструкције видео надзора као и реинсталацију сервера. Два од три уговора су потписана након одржаних локалних избора.

 

О УГОВОРИМА ВИШЕ-ОВДЕ

 

Наводно, ови уговори су су раскинути , али званичну потврду да је то заиста урађено никада нисмо добили.

Да су Симоновићеви кадрови и даље на функцијама говори и најновији пример уговора до којег дошла редакција Жиг инфа. Наиме, бивши члан Већа задужен за просвету Живадин Митрић, пријатељ Драгољуба Симоновића (ћерка му удата за сина Д. Симоновића) и даље је запослен у ГО Гроцка са платом од 80 000 динара нето!

Тачније, између ГО Гроцка и Живадина Митрића из Врчина, закључен је уговор о делу за вршење послова у области просвете. Уговорена месечна накнада за вршење оваквих наведених послова је 80 000. Динара.

Када упитате одборнике владајуће већине, односно Српске напредне странке коју функцију врши Живадин Митрић, добићете одговор да је помоћник данашњег члана Већа Александра Рајковића, задуженог за  област просвете, образовања, социјалне заштите, дечије заштите и борачко инвалидских права.

У нето износу, Рајковић и Митрић све грађане ГО Гроцка на месечном нивоу коштају око 200 000 динара, када се на то додају самодоприноси цифра се повећава.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg