уторак, 13 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

За помоћ од 100 евра се пријавило милион грађана у првих пет сати

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

За новчану помоћ од 100 евра пријавило се већ милион грађана, похвалио се министар финансија Синиша Мали на свом Инстаграм профилу, уз фотографију са портала Управе за трезор.

 “У првих пет сати преко милион грађана се пријавило за једнократну новчану помоћ у износу од 100 евра”, навео је Синиша Мали на свом профилу и подсетио да су пријаве могуће путем сајта idp.trezor.gov.rs.

 

Право на новчану помоћ имају сви пунолетни држављани Србије, са важећом личном картом и пребивалиштем у Србији, а у прва три сата се већ пријавило пола милиона грађана.

Потребно је да у пријаву унесу број личне карте, матични број, као и да изаберу банку преко које желе да им се исплати новац, без обзира на то да ли имају отворен рачун или не.

У петак, 15. маја, почеће пријава телефонским путем, преко контакт – центра, чији ће број телефона бити објављен у петак ујутру.

Примаоци пензија и новчане социјалне помоћи су аутоматски пријављени за исплату ове новчане помоћи, која ће за њих почети од петка 15. маја.

Подсећа се да је у циљу подршке својим грађанима у временима кризе изазване епидемијом корона вируса, Влада Србије додлучила да свим пунолетним држављанима који имају пребивалиште на територији Србије и важећу личну карту, омогући добијање једнократне помоћи од 100 евра у динарској противвредности.

Данас Онлине

 

Промо

Bg

Најчитаније