понедељак, 25 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Држављани Србије стигли у Београд из француског карантина

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након 15 дана проведених у карантину у Француској, четворо држављана Србије синоћ је допутовало у Београд. У карантин Екс-он-Прованс, у близини Марсеја, смештени су након евакуације из кинеског града Вухан, који је жариште епидемије коронавируса.

 

Држављани Србије су на београдски аеродром „Никола Тесла“ слетели нешто пре поноћи, а по доласку су прошли уобичајену здравствену контролу, преноси РТС.

Шеф српске дипломатије Ивица Дачић најавио је у петак да је Министарство спољних послова Србије, у сарадњи са француским властима, организовало повратак држављана Србије у Београд након истека двонедељног карантина.

Још 14 држављана Србије налази се у карантину на броду „Дајмонд принцес“ у Јокохами. На овом крузеру усидреном у јапанској луци налази се око око 3.500 људи, од којих је 355 заражено. Брод се вратио у луку Јокохама 3. фебруара и претворен је у карантин.

У свету је више од 71 и по хиљаде људи заражено, док је 1.775 преминуло од последица заразе новим коронавирусом - Ковид-19, најновији су подаци са сајта који из сата у сат прати ширење овог вируса.

РТС, Инсајдер

Промо

Bg

Најчитаније