четвртак, 02 април 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Болечка чета одреда извиђача „Вождовац“ камповала на терену ФК „Болеч“

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Од 17. до 21. јула 2019. Године на терену ФК „Болеч“ одржан је камп извиђача одреда „Вождовац“, чете из Болеча.

Око 50 младих извиђача у петодневном кампу имало је разноврсни програм из сфере извиђача. На овом кампу, млади извиђачу су скували џем од кајсија који је касније продат на аукцији, како би обезбедели нову опрему и шаторе.

Децу су посетили и витезови из витешке дружине Свети Архангел. Након што су им „витезови“ испричали сјајне приче, деца су се опробала у гађању средњевековним луком и мачевањем.

 

Старешина: Организоваћемо поново камп у августу

Старешина одреда извиђача „Вождовац“ каже да ће због великог интересовања родитеља, а и деце, овакав камп поново организовати у августу.

 

-Током кампа се извиђачка организација предтавила у најбољем светлу и понудила сјајан програм деци Болеца. Камп је реализован искључиво личним средствима уз донације родитеља и фирми  из Болеца и околине. ФК "Болеч" је уступио компелтну инфраструктуру бесплатно. Деца и родитеqи су били изузетно задовољни овим кампом. Направљено је 32. тегли џема од кајсија, које су деца сама направила а затим је продат на аукцији и додали смо нешто новца како би купили нови шатор и део опреме. На инсистирање многих родитеља који су презадовољни овим кампом, као и оних који су били на одмору у том периоду, организоваћемо још један овакав камп у Болечу у августу месецу, каже за Жиг Инфо Дејан Петровић, старешина одреда извиђача "Вождовац".

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније