петак, 06 децембар 2019
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО Пударчани премни дочекују Видовдански турнир у малом фудбалу(ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

За четвртак 25. Јуна 2015-те године најављен је почетак традиционалног турнира у малом фудбалу у Пударцима, познатијег као „Видовдански турнир“.

И ове године поједини Пударчани су се организовали и започели са сређивањем школског терена и свега онога што се налази у школском дворишту, а биће у употреби за време турнира. Кошеви су скинути, трава покошена, терен обележен заједно са трибинама. Како сазнаје Жиг Инфо, до вечерас се пријавило 9 екипа а организатори очекују да ће их бити бар 15.

Међутим иако је урађено доста тога, о сопственом трошку, на месту где ће се одржавати турнир, Пударчани имају и пар проблема. Главни проблем је, како истичу Пударчани које смо затекли на уређивању школског дворишта, тај што су путеви у катастрофалном стању.

 

Да долазите са било које стране, ретко ћете избећи можда и озбиљније рупе на путевима. Додатну стрепњу повећава и константно кретање великих камиона кроз ово насеље, те се асфалтне рупе само увеличавају.

Такође, уочен је проблем и око накривљене дрвене бандере која се налази тик уз терен на којем ће се одржавати турнир. За сада се нико није појавио да исту поправи или уклони.

 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније