среда, 15 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО Пударчани премни дочекују Видовдански турнир у малом фудбалу(ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

За четвртак 25. Јуна 2015-те године најављен је почетак традиционалног турнира у малом фудбалу у Пударцима, познатијег као „Видовдански турнир“.

И ове године поједини Пударчани су се организовали и започели са сређивањем школског терена и свега онога што се налази у школском дворишту, а биће у употреби за време турнира. Кошеви су скинути, трава покошена, терен обележен заједно са трибинама. Како сазнаје Жиг Инфо, до вечерас се пријавило 9 екипа а организатори очекују да ће их бити бар 15.

Међутим иако је урађено доста тога, о сопственом трошку, на месту где ће се одржавати турнир, Пударчани имају и пар проблема. Главни проблем је, како истичу Пударчани које смо затекли на уређивању школског дворишта, тај што су путеви у катастрофалном стању.

 

Да долазите са било које стране, ретко ћете избећи можда и озбиљније рупе на путевима. Додатну стрепњу повећава и константно кретање великих камиона кроз ово насеље, те се асфалтне рупе само увеличавају.

Такође, уочен је проблем и око накривљене дрвене бандере која се налази тик уз терен на којем ће се одржавати турнир. За сада се нико није појавио да исту поправи или уклони.

 

Најчитаније