уторак, 11 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Вучић: Од сутра забрана окупљања, од петка полицијски час у Србији

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Од сутра су због ширање корона вируса забрањена јавна окупљања са више од пет људи у затвореном и отвореном простору, а од петка до понедељка се уводи полицијски час, а после ћемо видети шта даље, саопштио је председник Србије Александар Вучић.

 

Он је рекао да ће током полицијског часа постојати изузеци за људе са кућним љубимцима, мајке са децом и пензионере, али да ће јавност бити обавештена о свему.

У последња 24 сата у Србији је регистровано 299 новооболелих, а још 13 људи је преминуло од последица корона вируса, што је највећи број од почета епидемије у Србији.

Епидемиолог Предраг Кон рекао је да је у Београду неповољна епидемиолошка ситуација и да нема индикација да се она поправља.

Влада Србије је, на основу процене тренутне епидемиолошке ситуације у региону, донела одлуку која се односи на улазак грађана Црне Горе у нашу земљу.

Свим грађанима Републике Црне Горе, који улазе у Републику Србију, одређује се обавезна мера самоизолације у трајању од 14 дана.

Само у једном дану број оболелих од корона вируса у Шапцу повећао се за 85. То је укупно 353 регистрована случаја у протеклих десетак дана.

Најмање 538.326 особа је до данас умрло у свету од корона вируса, више од 11.645.810 је заражено, док се најмање 6.116.100 људи опоравило од болести, најновији су подаци које је прикупила агенција Франс прес.

Б. Ц.   Данас

Најчитаније