среда, 03 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

(ФОТО) Срамотан призор испред ковид амбуланте на Чукарици

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Редови испред ковид амбуланти широм Србије постали су наша свакодневица, али док сатима чекамо на преглед или тестирање, многи од нас очигледно не размишљају о томе шта ће оставити иза себе. Због тога највише испштају станари који живе у комшилуку.

 Редакцији Нова.рс јавила се читатељка из београдског насеља Чукарица која живи тик поред амбуланте у Стевана Ђурђевича Трошаринца. Гужва испред овог здравственог центра сад је већ пословична, а станари су из дана у дан све више очајни.

“На сваком кораку су мини депоније. Бацају шта стигну, крваве ватице, маске, рукавице, кесе од грицкалица, пластичне флашице… То је крај са много деце која се свакодневно играју поред тог отпада. Цело насеље нам изгледа језиво. Нити долазе да скупљају то смеће нити ми имамо где више да га бацамо”, прича за наш портал Миломирка Лишанин.

Једна од њених комшиница чак је донела своју пластичну корпу за ђубре и на клупу залепила обавештење са стрелицом да је то “канта за смеће”, међутим пацијенти из ковид амбуланте на ове смернице се не обазиру много.

“Качили смо молбу и на педијатрију, али су нам тај папир скинули. Очајни смо, не можемо да живимо од смећа усред града”, поручује ова забринута мама.

У галерији погледајте шта остаје иза редова на Чукарици:

Драгана Пандуревић Јововић    Нова с

Промо

Bg

Најчитаније