четвртак, 22 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Карапанџа Предојевићу: Замисли да те невиног ставе у затвор

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Отпуштање Јоване Јоксимовић и Срђана Предојевића са телевизије Прва, због, како је навео менаџмент ове телевизије, непоштовања радних обавеза, данима интригира јавност у Србији. Предојевић је за један београдски таблоид изјавио "да је страшно остати без посла у 49. години", на шта је реаговао професор Раша Карапанџа, шеф Катедре за финансије на ЕБС Универзитету у Визбадену.

 

Наиме, Карапанџа је на поменуте речи Срђана Предојевића, на свом званичном Твитер налогу написао водитељу да замисли како би било да га поред отказа ставе невиног у затвор, као узбуњивача Александра Обрадовића.

Професор Карапанџа је додао и да, Јована и Срђана никада нису поменули Обрадовића у јутарњем програму.

“А замисли да поред отказа, да те ставе невиног у затвор као Александра Обрадовића? – То је онај кога ти и Јована ни једном нисте поменули у јутарњем програму, а чији је једини грех што је јавност упознао са крађом и шверцом оружја Вучићевог министра и његове породице”, написао је Раша Карапанџа.

 

Корисници Твитера сложили су се са речима Раше Карапанџе, а поједини су додали “да је грозан осећај кад мечка заигра пред твојим вратима”.

Подсетимо, професор Карапанџа је још у јулу 2014. године показао црно на бело да је Синиша Мали преписао бар једну трећину свог доктората, и тако доказао да се ради о плагијату.

Универзитет у Београду, након више од пет године, у новембру 2019. званично је утврдио да је министар финансија Синиша Мали преписивао приликом израде своје докторске дисертације коју је одбранио на Факултету организационих 2013. године.

Милица Божиновић    Нова

Најчитаније