среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Потребни смо Аники: Погледај филм или представу и буди хуман

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Малена Аника Манић бори се са спиналном мишићном атрофијом, тешком болешћу која отежава дисање и оставља у инвалидским колицима, а чести су и смртни исходи. Да би добила шансу потребан јој је лек Золгенсма и болничко лечење у Америци за које треба сакупити 2,4 милиона долара. Како би се сакупила неопходна средства, наредне недеље, у Шестој београдској гимназији биће организован четвородневни хуманитарни догађај. Поред тога што ћете учинити добро дело, моћи ћете да уживате у квалитетном културном и забавном садржају.

 

У уторак, 20. октобра глумица Весна Станковић извешће монодраму “Милунка Савић. Дан касније на репертоару је култни филм Здравка Шотре “Лајање на звезде”. У четвртак, 22. октобра, можете погледати филм Драгана Бјелогрлића “Монтевидео: Видимо се”. У петак, 23. октобра, можете се насмејати уз остварење Срђана Драгојевића “Ми нисмо анђели”.

Сва три дешавања почињу у 17.30, а улазнице ће се продавати сат времена раније испред свечане сале.

Аника је само једно од деце са спиналном мишићном атрофијом за чије лечење се тренутно прикупљају средства. Овој девојчици која се бори за живот можете помоћи путем Фондације “Буди хуман”, слањем СМС поруке 858 на број 3030.

Србија је већ једном показала да може, па је за четири месеца сакупила 2,4 милиона долара за млу Софију Маркуљевић која има исту дијагнозу као и Аника. Софија је сада у Америци где је примила генску терапију и добро се опоравља. Хајде да и Аники пожелимо срећан пут и сигуран корак.

   Бојана Миловановић   Нова

Промо

Bg

Најчитаније