четвртак, 15 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ССП Гроцка: Поздрављамо крај агоније за новинара Милана Јовановића, али правда још увек није задовољена

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

ССП Гроцка поздравља крај агоније за новинара Милана Јовановића и Јеле Дељанин доношењем првостепене пресуде бившем председнику општине Гроцка Драгољубу Симоновићу, иначе истакнутом функционеру СНСа и још двојици оптужених да су организовано учествовали у паљењу куће новинара Милана Јовановића.

 

Поред физичког напада и једва избегнуте смрти, Милан Јовановић и Јела Дељанин били су и под психичком тортуром 700 дана колико је трајао судски поступак уз бројне покушаје опструкције од стране бранилаца Драгољуба Симоновића. Иако је Симоновић осуђен на казну затвора од четири године и три месеца, треба сачекати да ова казна постане правоснажна, а да се након тога Симоновић хитно упути на издржавање казне.

Доношењем пресуде правда није у потпуности задовољена, с обзиром да још увек није решен физички напад на уредника портала Жиг инфо, Жељка Маторчевића који се десио само два месеца пре паљења куће. Маторчевић је у сред дана, на путу до посла у Лештанима, тешко претучен, а до данас се не зна ко је починилац.

Жељко Вагић, председник ОО Гроцка Странке слободе и правде

Промо

Bg

Најчитаније