недеља, 07 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ОВУ КЊИГУ ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАТИ! "Сасвим обична прича" Жељка Брацановића, која читањем помаже хуманитарно

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Жељко Брацановић, рођен 1962. у Београду. Брацановић је из Гроцке и по занимању је економиста. Сликарством се бави преко двадесет година. Имао је више од  четири самосталне и десетак заједничких изложби.

 Ове године, Брацановић је издао своју другу књигу, тачније роман под називом "Сасвим обична прича" која сигурно заслужује да се нађе у самом врху бестселера.

"Сасвим обична прича" је прича обичног човека, прича свих нас обичних људи који су сигурно својим поступцима, хероји наше историје. У овом роману препознаћете или себе или пак свог рођака, комшију, познаника.

"Сасвим обична прича" говори о одрастању троје младих људи у једној варошици, о њиховим згодама и незгодама у периоду од 1970. па до 2000. године.

Препуна догађаја која је пратила одрастање троје људи, "Сасвим обична прича" може се сместити у било којој варошици у Србији.

Како је Брацановић најавио за Жиг инфо, ова прича има ће и свој наставак "Већ виђено" а обухватиће догађаје од 2000. па до 2020. године.

Куповином књиге "Сасвим обична прича" сваки читалац учествоваће и у хуманитарној акцији коју је организовао аутор Жељко Брацановић.

Наиме, Брацановић се одлучио да ће новац од сваког продатог примерка књиге, уплатити за жене и децу ометене у развоју који се налазе у Дому при Манастиру Света Петка Изворска.

 

Ако сте из Гроцке и околине, књигу можете купити у Књиговодственој агенцији код "Папилона", такође сви остали је могу наручити преко телефона 064/6339364.

 

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније