среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

БАЛЕРИНЕ НА СЦЕНИ „СТАМЕНКОВИЋ“

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Зимске представе Плесног студија „АБ денс“ („AB dance“) одржане су у суботу, 13. фебруара, на сцени „Стаменковић“, у Центру за културу „Владо Дивљан“ у Палилули.


Младе балерине из Гроцке, Рипња, Раље, Вишњичке бање, Белог потока, Врчина и Коњарника, наступиле су у два термина од 12 и од 18 сати, након дуже паузе због тренутне епидемиолошке ситуације, а уз све мере предострожности предузете од стране организатора концерата.
У костимима, које је, као и свих претходних година, креирала костимограф Кристина Тина Ћоровић Вуковић, девојчице су интерпретирале укупно 32 кореографије кореографа и балетског педагога Анђеле Вуковић, која је аутор и организатор оба концерта, као и кореографије кореографа и балетских педагога Милице Веселиновић, Иване Лазић и Анђеле Смиљковић.

150157902 2908334402829071 1685785581565535968 n
Као доктор Балтазар, који има одговор на свако питање и ради на задатку решавања тренутне здравствене ситуације, и овај пут је публику одушевила својим глумачким бравурама глумица Сандра Арсенијевић, подсећајући све присутне на важност цењења других и њиховог рада, нарочито девојчица из Плесног студија „АБ денс“, које су претходних година освајале многобројне медаље на такмичењима и у земљи и у иностранству, и које су показале свима да уметност нема границама, па ни у ово чудно време.

 

Снежана Недић

Промо

Bg

Најчитаније