среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ВОЗАЧИ ГСП У УНИФОРМАМА ОД 18. МАРТА Ко не буде поштовао правила биће жестоко КАЖЊЕН

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 

Возачи ГСП "Београд" ће на радним местима већ од понедељка 18. марта морати да носе униформе, а не како је раније најављено од 1. априла.

 "Обавезују се запослени на пословима: возач аутобуса, возач трамваја и возач тролејбуса, инструктор рада возача и возач путничког возила, да за време обављања послова носе униформу. Запослени из тачке 1 ове наредбе дужни су да носе униформу почев од 18.3.2019. године", стоји, између осталог, у обавештењу које је закачено на огласним таблама у овом градском предузећу, а које је освануло на друштвеним мрежама.

Редовну контролу вршиће шефови саобраћаја.
 
"Непоступање по овој наредби представља повреду радне обавезе за коју се заполсеном може изрећи једна од мера предвиђена Законом о раду, Колективним уговором ЈКП ГСП "Београд" и уговором о раду", напомиње се у обавештењу.
 
Подсетимо, комплет униформе са ципелама коштао је 370 евра, а најскупље су биле јакне од око 10.000 динара. У зимској сезони возачи ће носити панталоне, кошуље са краватом и јакне, а у летњој панталоне и мајице, а по потреби и качкете.

Промо

Bg

Најчитаније