уторак, 26 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"КОЛЕНА МИ КЛЕЦАЈУ КАД ТЕ ВИДИМ..." Због Христинине романтичне поруке на станици у Миријеву суграђани се дали у ПОТРАГУ ЗА МЛАДИЋЕМ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

"Хеј ти, лепо момче! Колена ми клецају кад те видим. Намигни ми следећи пут...", део је несвакидашњег романтичног огласа преко ког заљубљена Христина са Миријева тражи своју симпатију из превоза.

 Написан на плавом хамер папиру, истакнут на аутобуском стајалишту у Улици Љубише Миодраговића у Миријеву, несвакидашњи љубавни оглас привукао је пажњу Миријеваца који су се дали у потрагу не би ли помогли стидљивој, а заљубљеној девојци.

- Хеј ти, лепо момче! У аутобусу ти не смем прићи и рећи: "Ћао, ја сам Христина. Колена ми клецају кад те видим." Дедер ми намигни следећи пут кад нам се погледи сретну и прелетећу до тебе. У потпису: девојка са оштрим погледом и наочарима. П.С. Водила бих те на пиће, нећу још да се удајем. Ако имаш девојку, извини - написала је заљубљена девојка.

Симпатични оглас употпуњен је "смајлићем" из чијих очију искачу срца, што је допринело да буде још запаженији.

Христина је своју потрагу за младићем из превоза започела и освојила симпатије становника овог насеља, а да ли је "лепо момче" одговорило и узвратило симпатије и отишло на пиће остаје непознаница.

А. Милутиновић   Блиц

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније