уторак, 13 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

АТП Панчево УКИНУО ПОЛАСКЕ ЗА БЕОГРАД, а ево шта су навели као РАЗЛОГ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Панчевци који данас имају било какве обавезе у Београду, имаће велики проблем да се "пребаце" до престонице пошто је "Аутотранспорт Панчево" (АТП), како сазнајемо, око 9.00 обуставио превоз до главног града.

 

На Главној аутобуској станици у овом граду освануло је обавештење да је АТП "редуковало поласке у међумесном саобраћају, услед недовољне количине горива као и недовољног броја извршиоца". Како додају, они су у обавези да одреде поласке у градском саобраћају као комуналну услугу.

 

Корисници друштвених мрежа кажу да од 9 сати јутрос, аутобуси из Панчева нису ишли ка Београду. "Блиц" је покушао да ступи у контакт са надлежнима из АТП Панчево, али се они нису јављали ни на један од познатих бројева телефона.

Како су за 013инфо потврдили, превозник "Ступ Вршац" је наставио са редовним поласцима из Панчева за Београд и "то се неће мењати". Како су додали "могуће је да се аутобуси неће заустављати код Народне скупштине, а путницима ће препоручити да ту информацију затраже од кондуктера".

Такође, како су потврдили на овом сајту, превозник "Коста Тодоровић" из Беле Цркве, данас ће такође превозити путнике за Београд, без измене у реду вожње.

М. Радоњић , 013Инфо/Блиц

Промо

Bg

Најчитаније