среда, 28 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Посланик који је крао струју се правда и прети судом

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Народни посланик Братимир Васиљевић (СНС), који је према званичним подацима “Југоистока” до сада 18 пута искључиван са мреже на коју се поново неовлашћено прикључивао, данас је на седници Скупштине града Ниша демантовао да је крао струју, након прозивке одборника НПС Бранислава Јовановића, који је цитирао текст из нашег листа.

Васиљевић, који је и одборник у нишкој градској скупштини, наиме, тврди да има судску пресуду да није крао струју, иако званични подаци “Југоистока” казују другачије.

Подсећања ради, Васиљевић у време писања текста о његовим дуговањима није желео да одговори на позиве и СМС поруке новинара “Блица” на ову тему, али је данас, искористио скупштинску говорницу да запрети тужбом.

- Имам пресуду и они који су то писали мораће са мном да се погледају на суду. То су наручени текстови - рекао је Васиљевић машући некаквим преклопљеним папиром.

Зарад истине, поново достављамо званични допис из „Југоистока“ којим се потврђују подаци које смо објавили, а Васиљевић ће такође морати на суду да доказује да је текст наручен.

И.Анђелковић   Блиц

Најчитаније