среда, 03 март 2021

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Временска капсула на Цветном тргу није постављена, Весић и Ђорђевић се нису појавили

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Заменик градоначелника Београда Горан Весић и власник компаније „Вода вода“ Војин Ђорђевић нису данас поставили временску капсулу за фонтану која се гради на Цветном тргу, иако је тај догађај претходно најављен из Секретаријата за информисање градске управе.

 

Многобројне новинарске екипе и неколицина заинтересованих грађана чекали су Весића и Ђорђевића више од пола сата, и тек након неколико позива градској управи, кабинетима градоначелника и заменика градоначелника, новинари су сазнали да је Весић, без отказивања овог догађаја, отишао у Батајницу, на церемонију постављања камена темељца за изградњу интермодалног терминала, где је најављен председник Србије Александар Вучић.

Међу окупљеним грађанима било је и троје представника Иницијативе 1 од 5 милиона који су донели кофу са водом и угинулом рибом за коју су тврдили да потиче из Чукаричког рукавца, чиме су Весићу желели да укажу на проблем загађења у том делу Београда.

Цветни трг су, и поред тога што се Весић и Ђорђевић нису појавили, обезбеђивале патроле полицајаца у униформама и у цивилу.

 ФоНет/Данас

Промо

Bg

Најчитаније