субота, 08 август 2020

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

„ПОСТРОЈАВАЊЕ“ Повереник напредњака за Гроцку данас држао састанке, у петак седница на којој се могу десити извесне промене

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према  сазнањима Жиг Инфа, данас је Гроцку посетио повереник Српске напредне странке за ову општину, Милосав Миличковић- Миличко који је одржао два састанка, један са представницима напредњака, други са председницом и председником Скупштине ГО Гроцка.

 Како незванично сазнајемо, први састанак са члановима Српске напредне странке и функционерима, одржан је у просторијама ове странке у Гроцкој. На том састанку Миличковић је изјавио да је добар пријатељ са смењеним Симоновићем, али да он нема више шта да тражи у политици и да странка мора да настави без њега. Миличевић је пре тога прошао страначким ходником у којем стоји огроман постер на зиду Симоновића и Вучића заједно.

Након одржаног састанка са члановима и функционерима СНС-а у Гроцкој, Миличковић је обавио разговор и са председницом Живадинком Аврамовић и председником СГО Гроцка Стефаном Дилберовићем.

Наши извори наводе да не знају шта је тачно договорено на данашњим састанцима, али да се могу очекивати извесне рокаде и промене у ГО Гроцка.

И заиста, одмах након тих састанка најављена је и 22 по реду седница СГО Гроцка, за петак 5. Јули са почетком у 10. Часова. Према званичним најавама из Инфо службе ГО Гроцка, у петак ће се пред одборницима наћи само две тачке дневног реда- Предлог мишљења о усвајању промена статута Града и под „разно“. Међутим, проширење дневног реда је могуће очекивати и нису ретке седница када је долазило до проширења истог, поготово након оваквих информација.

Подсетимо се, 14. маја, врх СНС-а одлучио је да уведе повереништво у Општинском одбору Гроцка. За повереника  је постављен Милосав Миличковић Миличко. Пре  тога, 19. марта 2019. године Драгољуб Симоновић подноси на писарници ГО Гроцка своју оставку на место председника општине као и на  све страначке функције.

Оставка на место председника и све функције у СНС-у Симоновића уследила је након притвора од 40 дана у којем је био осумњичен као налогодавац за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића из Врчина. При изласку из притвора, Симоновић није одмах поднео оставку већ је то учинио након великог притиска јавности, као и чињенице да му је оптужница подигнута а суђење већ било заказано.

ЕЖИ

Најчитаније