уторак, 04 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ДОКЛЕ ВИШЕ ОВАКО ? Погледајте биографију једног од координатора СНС-а и члана Већа у Гроцкој

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Крајем  јануара ове године, председник СНС-а Александар Вучић објавио је, након хапшења бившег председника Гроцке, да ће врло брзо доћи до ове општине како би попричао са народом и увидео шта се дешава. Можда и није реално очекивати од председника једне државе да се бави и локалним проблемима, поред свих његових обавеза али засигурно је било очекивано да ће Српска напредна странка у овој приградској општини коначно поставити кадрове којима би позавиделе и остале партије. Међутим, у Гроцкој тренутно СНС има кадрове којег се стиде и многи чланови. Поставља се питање како и не би, када су сви дојучерашњи Симоновићеви људи, који изнова запрепашћују грађане Гроцке својим радњама и многим очигледно страначким запослењима оних који се у својој биографији могу похвалити разноразним сумњивим делима.

Ово је управо прича за једног од њих. Ово је прича о Милану Марковићу недавно постављеног координатора СНС-а за Калуђерицу а претходно постављеног за члана Већа у Гроцкој.

Млађани Милан, заменио је доскорашњег координатора СНС-а за Калуђерицу Владу Радовановића. Биографија и једног и другог, ако узмемо сумњива дела, сукобе интереса и слично се вагају. Тешко је одлучити ко предњачи о томе. Али, Радовановић је, за сада прошлост, а млађани Милан је ту да га замени. Приказаћемо његову фотографију, она за коју јавност би требало да зна а не ону коју је млађани Милан представио.

Званична биографија на порталу ГО Гроцка

Биографија према подацима Жиг инфа:

Млађани Милан у раној младости, са својих 20 година добио је посао у ЈКП Гроцка. Био је један од шефова задужених за "сектор Север". Веровали или не, изузетно је добар са координатором СНС-а, Миленком Буквићем. Док је Буквић био директор ЈКП-а Гроцка, млађани Марковић извршавао је његове наредбе. Тако је на једном протесту радника ЈКП-а "Гроцка" 2013. године у Калуђерици када је дошло до вербалног сукоба и физичког контакта, учествовао и млађани Милан.

 

Успутно је, под наредбом Миленка Буквића, са којим је био стално у контакту телефонским путем претио и новинарима наше редакције који су снимали овај догађај (насловна фотографија).

Према сазнањима Жиг инфа, Марковић је провео два месеца у притвору након што је ухваћен са бурићима горива у приватном аутомобилу. Незванични подаци из истраге полиције говоре да је Марковић заједно са тадашњим директором ЈКП-а Гроцка, а садашњим координатором СНС-а, Миленком Буквићем писао рачуне за утрошено гориво за камионе коју су били расходовани. Сва та наводна потрошња горива за те камионе завршавала је у приватним рукама. Марковић је био задужен за превоз истог. Ухваћен је на делу и био је у притвору два месеца. Због овог дела, саслушан је и тадашњи директор ЈКП-а Гроцка Миленко Буквић.

Млађани Милан водио је и Технички преглед возила. Док је он са њим руководио, остало је у сећању да је исти Ауто сервис затворен на месец  дана. Разлог је, како се наводило, сувише регистрације возила у току једног дана.

Добар друг Миленка Буквића, нашао је своје место у општини Гроцка. На плати од око 100 000 динара, данас је члан Већа задужен за област информисања и верских заједница. Његов другар Буквић, он је тек посебна тема.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Најчитаније