уторак, 20 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Одржана 26. седница СГО Гроцка, ПСГ: Новац се троши за намирење партијских кадрова

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Данас је у великој сали Скупштине ГО Гроцка одржана 26. по реду седница, а једна од најважнијих тачака јесте предлог буџета за 2020 годину.

 Према документацији која је представљена одборницима, буџет ГО Гроцка за 2020 годину је нешто мањи од 940 милиона, а од тога нешто преко 170 милиона динара одлази на плате запослених. Од 2018. године па до сада, према овој документацији плате запосленима су повећане за преко 20 милиона динара.

budz

Осим буџета за 2020 годину, гласало се и за следеће:

jkloe

jkloe1

 

Немања Тодоровић ПСГ: Новац се троши за намирење партијских кадрова

Бивши одборник СГО Гроцка, а садашњи повереник Покрета слободних грађана за Гроцку, Немања Тодоровић тврди да је буџет ГО Гроцка направљен за намиривање партијских кадрова.

- Најважнији акт сваке општине је буџет. Нажалост и ове године имамо историсјки буџет у Гроцкој а то је безмало милијарду динара којим ће општинска власт располагати. Овај буџет, и поред тога што је историјски висок, он је катастрофално направљен. Овакав буџет је за културу предвидео 1 посто, за спорт такође, али је зато за уговоре предвидео сто милиона а за плате чланова већа 40 милиона динара годишње. То значи да за цео један изборни циклус Чланови већа буду исплаћени  милион евра, рекао је између осталог Немања Тодоровић.

Погледајте шта је још изјавио Тодоровић:

 

ЕЖИ 

 

Промо

Bg

Најчитаније