недеља, 07 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Координатори СНС-а у Гроцкој су толико "блиски" да и девојку деле

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У интервјуу који је дао један од координатора СНС-а за Гроцку, Миленко Буквић је рекао да је са другим координатором Стефаном Дилберовићем у добрим односима. "Веома добар ми смо дугогодишњи сарадници и страначке колеге и сарађујемо веома добро". изјавио је Буквић о свом колеги Дилберовићу у интервјуу који можете прочитати ОВДЕ.

 Међутим, иако је Буквић то изјавио о свом страначком колеги, у реалности је то доста другачије. Чак и ако узмемо делове цитате из интервјуа Миленка Буквића, видеће се да је овај координатор заправо оптужио Дилберовића за лоша кадровска решења и потезе. 

" Ми смо спровели већ неке промене сматрамо да  је прошло руководство, ајд да не  кажем прошло пошто смо ми од скоро постављени за координаторе, донекле водило нека погрешна кадровска решења и неке погрешне потезе повлачило и у складу са тим сматрамо да треба да дође до промена и унутар странке и унутар општинског руководства", изјавио је Буквић у том интервјуу. Оно што сви у Гроцкој знају јесте да је у том прошлом руководству био и Стефан Дилберовић, који је од 2014 па до 2016 године обављао функцију председника ГО Гроцка.

"Добре односе" Буквића и Дилберовића, можда, показује и пример једне девојке која је, уствари, девојка њих обојице. Наиме, пре пар година Дилберовић је био у вези са једном девојком (име познато редакцији). Дугогодишњу љубав раскинули су пре отприлике нешто више од годину дана.

stefi223

Дилберовић се, иначе, није са њом појављивао у јавности а за њихову везу знали су најближи сарадници, међу којима је био и његов пријатељ Буквић.

Након раскида Дилберовића и његове дугогодишње љубави, није дуго прошло а његов пријатељ Буквић је нашао себи девојку с којом се такође није дуго појављивао у јавности.

Недавно је Буквић са том девојком прославио годишњицу, а испоставило се да је та његова љубав бивша девојка Дилберовића.

bukva22

Упућени кажу да је Буквић дуго крио ко му је нова девојка од Дилберовића. Недавно су представници Гроцке били у суседној Републици Српској, тачније у Бања Луци када је избио прави скандал између двоје пријатеља. Наиме, сазнавши ко му је девојка Дилберовић је беснио у хотелу у којем су одсели. Ништа мање недолично се понашао и Буквић.

Пратећи дешавања у ГО Гроцка у последњих неколико година, може се закључити да су љубави уствари рушиле листе па и саму власт. Подсетимо се, без обзира на многобројне афере, пред изборе 2016. године тадашња заменица председника Гроцке, Јасмина Мандић нашла се услед скандала због секси дописивања са ожењеним мушкарцем. Никаква афера везана за Мандићку није могла да је смени са места заменице председника и са листе за народне посланике СНС-а, осим те , многи би рекли безазлене афере. Ипак, та афера је коштала Мандићку брисања са листе за народне посланике, а у следећем мандату добила је само место Члана већа у Гроцкој.

Подсетимо се, након што је бивши председник Гроцке и локалног СНС-а, Драгољуб Симоновић смењен на његово место се поставља повереник Милосав Миличковић -Миличко. Миличко је, иначе, изузетно у блиским односима са Драгољубом Симоновићем. Симоновић је то потврдио на недавном рочишту одржаног поводом паљења куће новинара Милана Јовановића. Претходно, Жиг инфо је објавио и податак да је Симоновић изградио Миличку викендицу на Сребрном језеру.

ВИШЕ О ВИКЕНДИЦИ МИЛИЧКА-ОВДЕ

Након избора за повереника СНС-а у Гроцкој, Миличко поставља координаторе. Сву четворицу које је поставио су заправо Симоновићеви људи.

Дефинитивно, координатори у Гроцкој данас иду стопама свог бившег председника Симоновића. Тако је Буквић запослио своје пријатеље а недавно је асфалтирао улицу свом рођаку. С друге стране, Дилберовић се нашао у сенци Буквића.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Промо

Bg

Најчитаније