уторак, 13 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Управни суд усвојио жалбу на листу СНС-а у Гроцкој

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Повереник општинске организације Покрета слободних грађана у Гроцкој, Немања Тодоровић поднео је 6. марта Општинској изборној комисији, као грађанин, приговор на подношење листе "Александар Вучић- За нашу децу".

 Како се наводило у приговору, осим тога што се оспорава састав ове листе, један од кључних проблема јесте и сукоб интереса, јер је председник изборне комисије у Гроцкој  Мирјана Буквић, рођена сестра једног од кандидата на листи СНС-а.

ВИШЕ О ПРИГОВОРУ- ОВДЕ

Изборна комисија ГО Гроцка, одржала је 7. марта 2020 године у 11 часова седницу на којој је одбацила приговор поднет од стране Тодоровића. Како се наводи у образложењу, Изборна комисија није могла да утврди у ком својству подносилац подноси приговор, из разлога што није доставио ни један доказ којим доказује својство бирача, кандидата за одборника или предлагача кандидата.

Немања Тодоровић је након тога поднео жалбу Управном суду на одлуку ОИК-а у Гроцкој, и према сазнањима Жиг инфа, жалба је усвојена. Да је жалба усвојена, објављено је и на порталу судова.

usvojena zalba1

Тодоровић за Жиг инфо каже да још није добио званично решење и да ће се о њему изјаснити ускоро, односно чим га доставе на његову адресу.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић. Фото: Илустрација

Промо

Bg

Најчитаније