уторак, 07 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гроцка: Победа радничког председника синдиката?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Данас су у Општинској управи Градске општине Гроцка одржани избори за председника Савеза самосталних синдиката Србије.

Према информацијама „Жиг Инфа“, у трци за председника овог синдиката учествовала су четири кандидата, где су се у првом кругу гласања издвојила два представника Неша Петковић и Горан Станојевић. Након првог круга гласања, Горан Станојевић је малом разликом од само једног гласа декласирао Нешу Петковића. Наиме, од укупног броја гласача, приликом првог круга у којем су учествовала четири кандидата, Станојевић је добио 37 а Петковић 36 гласа.

Затим се приступило другом кругу гласања где је Станојевић обезбедио себи победу од 57 наспрам 44 гласова колико је добио Петковић.

Станојевић: Коначно су радници послушали себе

У изјави за „Жих ИНфо“, нови председник Савеза самосталних синдиката Србије у Општинској управи Гроцке је изјавио да су радници коначно послушали само себе и да је изабран њихов кандидат.

-Први пут се десило да победи заиста кандидат кога су радници изабрали. Постоје разне приче у вези тога. Неки кажу да није тако, неки да јесте. Ја нисам партијски нигде опредељен. О свом против кандидату Петковићу не желим да коментаришем, једноставно не желим . Радници најбоље знају за кога су гласали. Ред је био да радници већ једном размисле својом главом, изјавио је за „Жиг Инфо“ нови председник синдикaта Горан Станојевић.

Најчитаније