среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Драган Пантелић, председник Гроцке: Паунић поднео оставку, нећу имати заменика

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић изјавио је за Жиг инфо да је његов заменик Иван Паунић поднео оставку 12. новембра, као и да неће именовати новог.

 -Иван Паунић је поднео оставку дана 12.11.2020 године. Због потписивања уговора са КК "Локомотива" , биће дуже одсутан и није у могућности да буде више на функцији заменика председника Општине. Седница Скупштине општине Гроцка ће бити одржана 30.11.2020 године, где ће се оставка усвојити, а самим тим и Иван Паунић разрешити функције заменика председника општине Гроцка. На истој седници биће поднет захтев за враћање мандата, након усвајања оставке.Ја као председник сам донео одлуку да нећу именовати заменика председника Општине, изјавио је за Жиг инфо председник ГО Гроцка, Драган Пантелић.

Председник ГО Гроцка је послао допис редакцији Жиг инфо, након објављеног текста "Зашто је оставка заменика председника у Гроцкој државна тајна?"

Уз допис, достављена је и оверена оставка Ивана Паунића у којој се наводи, између осталога, да је једини разлог због чега је поднео оставку зато што неће бити у земљи "неки период" и неће моћи у потпуности да обавља тако важну функцију.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније