среда, 03 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Укључивање грађана у јавност креирања буџета Градске општине Гроцка

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

И Вас укључујемо у јавност креирања буџета Градске општине Гроцка за 2021.годину. Једна од најважнијих промена у нашем раду је већа консултација грађана у доношењу кључних одлука.

 

Од 22.12.2020. па све до 26.12.2020. грађани имају могућност да

О В Д Е  П О П У Н Е  А Н К Е Т У

или одштампани формулар који се може преузети у холу општине и у месним заједницама и на тај начин узму активно учешће у избору приоритетних пројеката који ће бити финанисрани у наредној години.

Председник општине Драган Пантелић позвао је све суграђане које муче проблеми из надлежности локалне самоуправе, да предложе шта је то што желе да се уради у наредоном периоду.

“Од изузетне важности је да и на овај начин укључујемо грађане у процес креирања буџета, што ће и у будућности бити један од наших приоритета. За нас драги суграђани ви сте на првом месту и желимо да Вас укључимо у доношење кључних одлука.”

Сви Ваши предлози биће разматрани. Неки предлози ће се одмах уврстити у буџет, неки ће бити стављени у план за пројектовање како би се реализовали у будућности, а они предлози за које ГО Гроцка није надлежна биће прослеђени другим институцијама. Предлози грађана који су прихваћени биће објављени и они ће тачно знати колико су утицали на креирање буџета за 2021. годину.

И ти се питаш !

Гроцка.рс

Промо

Bg

Најчитаније