среда, 03 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Конобар из Гроцке прво диспичер а затим координатор управљачко - командног центра водовода

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Истраживање Повереника за равноправност које обухвата период од оснивања ове институције (2010) до прошле године, показује да нешто више од 90 одсто запослених и незапослених сматра да се запошљава на основу страначке припадности, док су сви испитани послодавци били сигурни да овакво запошљавање постоји.

У истом истраживању, чак 88 одсто послодаваца и 80 одсто радника навело је да верују да у послу напредују само чланови владајућих политичких странака.

Велики број функционера у Гроцкој "суочили" су се са школовањем под старе дане, или непосредно пре него што су дошли на функције или на места директора јавних предузећа.  Жиг инфо је објавио више уговора који јасно указује да су у Јавним предузећима у Гроцкој радна места измишљена, само како би се удомили "партијски кадрови".

Тако смо недавно објавили уговор између очуха до јучерашњег заменика председника ГО Гроцка, Ивана Паунића, који је недавно разрешен дужности због потписивања уговора са руском "Локомотивом". Према том уговору, Горан Мићић је запослен у ЈП "Водовод и канализација" Гроцка са школском спремом конобар на место Диспичер- управљачко командног центра са платом од 45 000. динара. Овај уговор је потписан, у јануару 2020. године на 120 дана, од стране бившег вд. директора водовода Ивана Евтова. Тачније, уговор је важио до 07.07.2020. године.

ВИШЕ ОВДЕ

 "Ухлебљење" овог члана СНС-а наставило се и након тог 7.јула, такође са уговором о привремено-повременим пословима, само овога пута Мићић уместо диспичера постаје координатор за исте послове.

Наиме, Жиг инфо је дошао до још једног уговора о привремено-повременим пословима, између ЈП "Водовод и канализација" Гроцка и Горана Мићића, потписаног 07.07.2020 године у којем је измењена само ставка Члана 1- обављање посла. Мићић је са места диспичера дошао до координатора управљачко-командног центра са платом у износу од 45 000 динара. Уговор је трајао до 22. децембра.

viber image 2020 12 21 20 46 02

viber image 2020 12 21 20 46 03

Подсетимо се, према информацијама Жиг инфа, Горан Мићић је примљен у водовод у Гроцкој као политички дил СНС-а и Ивана Паунића. Након паљења куће новинара нашег портала Милана Јовановића, рејтинг напредњака у Гроцкој је опао. Повереник СНС-а за ову локалну самоуправу, Милосав Миличковић је имао тежак задатак почетком године, да на листи одборника за будуће изборе у Гроцкој постави некомпромитоване људе, по могућству привреднике, спортисте и слично. Сада бивши заменик председника ГО Гроцка, Иван Паунић је прихватио одборничко место, високо позиционирано, а за узврат добио је ухлебљење свог очуха.

Поред запослења свог очуха, Паунићев добар пријатељ, Александар Рајковић постаје већник у ГО Гроцка.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић,

Насловна фотографија: Саша Димитријевић

 

 

Промо

Bg

Најчитаније