среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

И нови председник Гроцке унео бадњак у општину

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како су саопштили из Инфо службе, Градска општина Гроцка обележила je Бадњи дан, јeдан од највећих празника православних верникa. У духу српске традиције и православних обичаја прослављен је увод у најрадоснији хришћански празник Божић, када се слави рођење Исуса Христа.

Божићни бадњак је освештао отац Александар из цркве Свете Тројице из Гроцке  уз молитву за све грађане наше општине, након чега је председник ГО Гроцка, Драган Пантелић унео божићно дрво у зграду Скупштине општине Гроцка. Председник општине Драган Пантелић рекао је да је у години испред нас прва и основна жеља здравље људи. “ Општина Гроцка ће и у овој години наставити да реализује све пројекте који су важни за живот наших суграђана и трудићемо се да посвећеним радом дамо све од себе да наша општина буде боље и лепше место за живот и сада и у будућности.“

Свечаном унoшењу бадњака присуствовало је руководство Градске општине Гроцка.

 

Иначе, уношења бадњака у зграду ГО  Гроцка обавља се од како је Српска напредна странка на власти у Гроцкој. Иако је Република Србија секуларна држава, други верски празници се не обележавају у згради ГО Гроцка.

 

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније