понедељак, 08 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник Гроцке: "Веско, јел може Миличко"?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Новоизабрани председник ГО Гроцка, Драган Пантелић за све своје потезе саветује са са замеником градоначелника Гораном Весићем, док повереника СНС-а ове градске општине заобилази.

30 новембра прошле године,  на седници СГО Гроцка требало је да се постави заменик председника Мирослав Вујић. За постављење Вујића није затражена сагласност од повереника СНС-а за Гроцку, Милосава Миличковића. Из тих разлога, повереник СНС-а, Миличковић стопирао је избор заменика председника ГО Гроцка.

ВИШЕ О ИЗБОРУ ЗАМЕНИКА ГО ГРОЦКА-ОВДЕ

Већ тада је почело да се наслућује да  у Гроцкој о свему одлучује заправо Горан Весић, док је актуелни председник Гроцке у истој позицији као и актуелни градоначелник Београда, фигура којом управља Горан Весић. Да се у Гроцкој о свему пита Весић, а не повереник СНС-а Милосав Миличковић, најбоље потврђује пример када су у обиласку наводно завршних радова на изградњи нове саобраћајнице којом ће бити повезане Звездара и Гроцка радове  обишли заменик градоначелника Горан Весић, председник ГО Гроцка и ГО Звездара. Драган Пантелић, председник ГО Гроцке је  затражио дозволу од Горана Весића да  за тај обилазак позове и повереника Милосава Миличковића. Да је затражио сагласност од Весића, Пантелић је изјавио пред више људи, активиста СНС-а Гроцка.

Драган Пантелић се, између осталога, на последњој седници СГО Гроцка жалио на свој тим. Као један од примера навео је и израду роковника, за које је сматрао да је и то један чин неспособности запослених јер су исти неадекватни. Том приликом показао је и како треба роковници да изгледају, а које је израдио о сопственом трошку. Ако описану ситуацију, метафорички, сагледамо кроз роковнике, актуелни председник Гроцке за своје савете и потезе одлучио се за мањи. Већи роковник је, заправо, повереник СНС-а, Милосав Миличковић.

ЕЖИ

Насловна фотографија: Илустрација-карикатура

panta rokovnik

 

 

Промо

Bg

Најчитаније