среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Притисак јавности вратио воду у цевовод Гроцке

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Обавештавају се грађани насеља Гроцка, да ће се редовно испирање водоводне мреже обавити 05.03.2021. године, у термину од 08:00 – 17:00 часова , наводило се у саопштењу ЈП "Водовод и канализација" Гроцка од трећег марта..

 

 - Да ли може неко да подсети ове овде у Гроцкој, тачније да их упита да ли је могуће да ми у овој пандемији немамо данас цео дан воде? До сада су се цеви испирале ноћу, сад у овој највећој пандемији они испирају цеви дању. Да ли је то нормално? Не можемо ни руке да оперемо, не знам коме да се више обратимо. Звала сам општину Гроцка и рекли су ми: "Ја госпођо могу да Вам закажем састанак са председником". Просто невероватно. Ја данас имам проблем са водом, а не да чекам састанак. Разумем да треба да се испирају цеви, ја нисам против тога. Није то нека нуклеарна физика, то све може ноћу да се уради. Нека раде мало и они који су им на платном списку, а никада водовод нису ни видели. Стварно срамота шта нам раде. Можда сметамо господину председнику Гроцке? Наш председник Вучић се труди , али један човек не може ништа да уради јер је око њега много багре. Ја сам тренутно сама и нема ко ни да ме полије да оперем људски руке, а инфекција бесни. Овде се у Гроцкој ништа не ради, како их није срамота? Три или четири године се већ гради биоскоп у Гроцкој. Па камен по камен да су стављали, за то време би се изградио. Тако и за халу у Гроцкој, само обећавају, биће, биће, биће. Они мисле да је народ глуп?, узбуђено је говорила једна мештанка Гроцке за Жиг инфо.

Ни коментари на друштвеним мрежама нису били другачији. И док смо кренули да истражујемо зашто се у сред пандемије заиста искључује вода преко дана, односно испирају цеви, Гроцка је почела да добија воду. А најављено је да нормализација водоснабдевања може се очекивати у вечерњим часовима .

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Промо

Bg

Најчитаније