четвртак, 20 фебруар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

НАПАД У КАЛУЂЕРИЦИ! ЗАПАЉЕНА ДВА АУТОМОБИЛА: Рејнџ ровер и корса спаљени усред ноћи, чула се и ЕКСПЛОЗИЈА, грађани узнемирени! (ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

БЕОГРАД - Аутомобил "рејнџ ровер евок" Драгана Цветиновића и "опел корса" његове супруге, запаљени су у ноћи између недеље и понедељка у Калуђерици, у Улици Игњата Гиге!

На срећу није било повређених, а ватрогасци су брзо стигли на лице места и угасили пожар. Штета се процењује на око 30.000 евра, а овај напад који је извршен око 3 часа узнемирио је грађане Калуђерице. Цветиновић, иначе бивши технички уредник у неколико дневних новина, каже за Курир да је ово подмукли напад, а да је полиција предузела хитну истрагу. - Овакав напад могу да коментаришем као чисту завист и као дело душманина - рекао је за Курир Цветиновић. Комшије су испричале за Курир да се чула и једна експлозија, а форензичари испитују да ли је бачена бомба, или је реч о експлозији мотора. Ватра је букнула на претњем делу возила, а у нападу је коришћен и "коктел". Како незванично сазнајемо, полиција је пронашла ДНК нападача па се истрага води у том смеру. Ово није први запаљени аутомобил у Калуђерици. Подсетимо, осим десетине аутомобила горела је и позната кафана ,,Три тигања,,. Не зна се да ли су случајеви расветљени. ЕЖИ/kurir.rs Фото: Курир- приватна архива

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније