субота, 06 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Активисти "1 од 5 милиона" приведени у полицију у Баточини након што су хтели да предају захтев за смену председника (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Активисти "1 од 5 милиона" покушалу су данас у згради СО Баточина да предају своје захтеве, међу којима је и смена председника ове општине.

 Они су хтели  да уруче лично председнику своје захтеве (26 их има), али активисти  наводе да  он није био ту. Уместо председника Баточине, наишли су на заменика председника Скупштине који им је само узео папире, без икаквог потписа да би затим залупио врата за њима. Активисти "1 од 5 милиона" су покушај уручења захтева председнику СО Баточина снимали и уживо преносили на друштвеној мрежи Фејсбук. На снимку се не види никакво насилничко понашање.

Међутим, након изласка из зграде СО Баточина, активисте је привела полиција по пријави, како наводе, запослене раднице у општини која је узнемирена њиховим недоличним понашањем, те је та радница потражила медицинску помоћ. Активисти су, сви до једног, давали изјаву.

- Могли сте сви да видите како смо се понашали јер смо све снимали уживо. Нико није малтретирао ни општинске службенице, али је вероватно касније дошло до сугестије општинског руководства те је једна радница "морала" да потражи лекарску помоћ. Ја верујем да јој није било добро и да је општинско руководство узнемирено од питања која су постављена, каже један од активиста и указује да лекарско уверење које је дато тој радници је потписано од стране докторке која данас не ради.

 

ЕЖИ

 

Промо

Bg

Најчитаније