петак, 05 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПОШТЕНИ ТРГОВЦИ Нашли новчаник пун пара, ушли у траг власнику преко Фејсбука и ево како су награђени

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Радници галерије подова у Железничкој улици у Крушевцу пронашли су новчаник са 450 евра и неколико кредитних картица и вратили га власнику Срђану Томашу из Београда.

- При крају радног времена, у понедељак, на пулту сам приметио новчаник. Позвао сам колеге и видели смо да у њему 450 евра, пет или шест платних картица, личне документе. Све је гласило да име Срђана Томаша из Београда - прича продавац Драгиша Стојановић.

Одмах су почели потрагу за власником новчаника. Пронашли су његов профил на Фејсбуку и послали му поруку али се он није јављао.

- Позвали смо “Банку Интеза” у Београду и објаснили им о чему се ради. Успели смо да дођемо до Срђановог телефона. Када смо га позвали био је у Александровцу. Није ни приметио да је изгубио новчаник. Када је дошао да преузме своје ствари частио нас је соком и колачима - прича , пословођа Мирослав Томић.

Запослени у продавници причају да су пре десетак дана имали сличан случај. Тада је новчаник са 20 долара и нешто евра и динара у њиховом објекту заборавила средовечна жена коју су такође успели да пронађу и да јој врате новац.

С. Миленковић    Блиц

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније