четвртак, 01 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Запаљен аутомобил комуналне полиције у Шапцу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према досадашњим информацијама, све указује на то да је пожар на аутомобилу изазван. Штета за сада није процењена, надлежни кажу да је возило за даље коришћење неупотребљиво.

Ненад Илић из Одељења комуналне полиције у Шапцу рекао је да су колеге одмах приступиле гашењу са апаратима који се налазе у службеним просторијама и позвале Службу ватрогасне јединице.

"Колегама је помогла и патрола полиције опште надлежности која је сасвим случајно туда пролазила. По ономе што је пронађено око аутомобила и према информацијама које смо добили, ради се о изазваном пожару, што значи да се аутомобил није сам запалио, већ да је неко утицао на то", истакао је Илић.

Јелена Јекић, начелник Градске управе каже да је изненађена овом ситуацијом која се ноћас догодила.

"Градска управа града Шапца, као ефикасна управа, дужна је да води рачуна о свим нашим суграђанима. Сва наша одељења, укључујући и Одељење комуналне полиције, предузимају све мере које су у складу са законским прописима, тако да ћемо ми без обзира на све чињенице и околности, и даље настојати да свим нашим суграђанима, у законским оквирима, пружимо сигурност и остварење свих њихових права", рекла је Јекићева.

Небојша Зеленовић, градоначелник Шапца каже да је забринут због ноћашњег догађаја.

"Ако је неки грађанин незадовољан, ово је последњи начин на који неко може да се реагује. Ја сам на вези са начелником полиције, са тужилаштвом, добио сам уверљиве информације да они трагају за починиоцем, и да верују да ће га пронаћи. Очекујем да свака служба ради свој посао на највишем могућем нивоу", рекао је Зеленовић.

Градоначелник Шапца очекује да починиоци буду у најкраћем могућем року пронађени.

RTS.RS! Izvor vesti

Најчитаније