понедељак, 10 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Јовановић: Немам полицијску заштиту кад се крећем

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Новинар портала Жиг инфо Милан Јовановић изјавио је за Удружење новинара Србије (УНС) да нема полицијску заштиту када се негде креће, иако полицијска патрола дежура испред његовог стана од децембра, наводи се у саопштењу.
 
"Од децембра прошле године од када ми је обијен стан у коме боравим, након што ми је запаљена кућа у Врчину полицијска патрола дежура испред њега. Међутим, где год да идем немам никакву полицијску заштиту", рекао је Јовановић, коментаришући изјаву министра унутрашњих послова Небојше Стефановића који је у недељу рекао да "он и даље ужива безбедносну заштиту полиције на начин на који је полиција проценила да је адекватан". 
Уредник портала Жиг инфо Жељко Маторчевић рекао је, како се наводи у саопштењу УНС-а, да су Јовановић и он спремни да траже полицијску заштиту, јер се након пуштања председника општине Гроцка Драгољуба Симоновића на слободу "не осећају безбедно".  
 
"У полицији сам након што је запаљена кућа Милану Јовановићу, рекао да се не осећам безбедно и да ми је потребна заштита, али ми она није пружена", рекао је Маторчевић за УНС.  
 
Председнику општине Гроцка Драгољубу Симоновићу, који је 25. децембра ухапшен због сумње да је организовао паљење куће новинара портала Жиг инфо Милана Јовановића, укинут је притвор 7. марта.
 
Beta

Најчитаније