четвртак, 09 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

УБИО РОЂЕНОГ БРАТА У КАЛУЂЕРИЦИ, ДОБИО ДВЕ ГОДИНЕ РОБИЈЕ Породична трагедија из школског дворишта која је шокирала Србију коначно добила епилог

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Виши суд у Београду усвојио је данас споразум о признању кривичног дела између Вишег јавног тужилаштва и Милоша Јаковљевића (21) који се теретио да је убио свог 16-годишњег брата Марка у априлу 2014. године, у дворишту школе у Калуђерици.
 
Милош је пре месец и по дана признао кривицу и са тужилаштвом закључио споразум према ком је данас одлуком суда осуђен на две године затвора. Осуђен је на ову јединствену казну због кривичног дела тешко дело против опште сигурности и неовлашћено поседовање ватреног оружја, рекла је за Тањуг портпарол Вишег суда Татјана Тешић.
Убијени Марко и његов брат Милош
Њему ће се у казну урачунати време проведено у притвору, додала је Тешић. Милош Јаковљевић је провео 13 месеци у притвору, тако да му остаје да у затвору проведе још 11 месеци.
Јаковљевић је након трагедије био ухапшен и теретио се за тешко убиство. Након вишегодишњег суђења, прошлог месеца тужилаштво је изменило и прецизирало оптужницу и оптужило га за поменута кривична дела која је Јаковљевић признао.
 
Тањуг/Блиц

Најчитаније