уторак, 04 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Новинар Душко Велковски јутрос избачен на улицу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

АПЕЛ!
Дуле је остао и без хране и без ствари и што је најгоре без дома над главом. Апелујемо на све људе добре воље, уколико су у могућности да помогну новинару Душану Велковском. Његов број је: 0690524675.
Према нашим сазнањима, Дуле није имао оброк већ четири дана какав заслужује. Оно што нам је сада најпотребније јесте да за Дулета нађемо неко привремено решење смештаја.!!!!

 

Новинар Душко Велковски је јутрос избачен из свог стана на Карабурми, од стране извршитеља и полиције. Како нам је саопштио, јавни извршитељ је без најаве дошао у раним јутарњим сатима са припадницима полиције и иселили су га из стана. 

-Нису ми дозволили да ништа узмем из стана. Били су ми одузели и мобилни телефон и сва лична документа од стране извршитеља. На срећу, тачније моју упорност да ми се бар мобилни телефон и документа врате, један од припадника полиције ми их је вратио, прича усплахирено Велковски.

Иначе, новинару Велковском је извршитељ већ једном покушао да одузме стан у којем живи већ 40 година. Крајем јула месеца, активисти "Крова над главом" су успели да спрече исељење. Код Душана Велковског постоји низ нелогичности у вези пресуда, како Основних, тако и Апелационог суда. Постоји основна сумња да су документа фалсификована како би се Душку Велковском одузео стан. До сада је већ требала да се изда привремена мера против одузимања стамбеног простора, што се нажалост није догодило још увек.

 

Иначе, ДУшко Велковски је власник портала глобалмедиаинфо, као и новинар Жиг Инфа. Велковски се последњих година највише бавио истраживањем око против правног одузимања деце по Србији. Нажалост, Душко је од данас бескућник.

 

ЕЖИ

Најчитаније