субота, 25 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Отровани пси у Гроцкој, грађани забринути (ФОТО И ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Синоћ се у Гроцкој догодило, према речима грађана, монструозно тровање паса. Према незваничним информацијама, угинуло је 8 паса. Није познато ко су починиоци, нити је било ко преузео нешто поводом тога. Људи који тамо живе су згрожени.

Како кажу грађани пси су били мирни, стерилисани, годинама њиховом месту.

- Били су вољени, а лично ја сам се поред њих увек осећала сигурно! Иначе, јуче се у Пионирском парку у Београду одржавало потписивање петиције против тровања паса која је привукла пажњу, па је ово јако тешко схватити као случајност.Уколико о овоме не будемо ћутали, можда се неко потруди да прегледа камере и можда пронадје злочинца који је ово могао да уради, каже једна грађанка Гроцке.

Један од угинулих паса је и Дона која је била омиљени пас деци. Са свима се играла и умиљавала се, била је питома и сви су је обожавали.

Призори које свакога дана гледамо ми и наша деца су узнемирујући, недужне животиње страдају, шинтери их набијају у приколице, а нико се не кажњава због монструозности.

Мештани Гроцке преко Друштвених мрежа јављају да и од јутрос има нових угинулих паса. Како још наводе, организоваће се да склоне преостале псе са улице да и они не би настрадали.

 

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније