субота, 08 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК! У Гроцкој ауто замало "покосио" мајку с троје деце!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Угао Васе Чарапића, Смедеревског пута и Саве Ковачевића у Гроцкој постао је ризичан по пешаке који прелазе Смедеревац на уредно обележеном пешачком прелазу.

У претходних двадесетак година, због повећаног саобраћаја на овом пешачком прелазу десило се безброј случајева саобраћајних несрећа, чак и са смртним исходом. Наиме, возачи на овом делу пута обично возе непрописном брзином те неуспевају да се на време зауставе када пешак прелази овај прелаз. Најгоре је што у овим саобраћајним несрећама највише страдају деца. Један таква саобраћајна несрећа десила се и данас када је возач овог аутомобила замало покосио, односно ударио у мајку са троје деце! На срећу, тежа несрећа је избегнута јер је мајка са децом "за длаку" избегла аутомобил који је налетео на њих и ударио у локалну продавницу. 

Инцидент се догодио данас у 13: 25 часова, када је мајка са троје малолетне деце из смера Гроцке зауставила се код пешачког прелаза. У том моменту из смера Београда наишао је аутомобил који је, за сада из непознатих разлога, нагло скренуо и замало покосио мајку са децом.О свему  је обавештена и полиција која је нешто касније изашла на место овог догађаја:

Погледајте снимак (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић, насловна: Илустрација (није локација)

Најчитаније