понедељак, 01 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Саобраћајка у Гроцкој, у аутомобилу било мало дете

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Данас око 13:35 часова у Гроцкој на Смедеревском путу код пумпе "Бест петрол", догодила се саобраћајна несрећа, а у једном од аутомобила налазило се мало дете.

 На срећу, осим шока путника у аутомобилу у којем се налазило мало дете, нема озбиљнијих повреда. Несрећа се догодила тако што је аутомобил у којем се налазило мало дете скретао са Смедеревског пута на бензинску станицу. Аутомобил се кретао из смера Гроцке. У тренутку скретања ка пумпи, други аутомобил који је био иза њих кренуо је у претицање. Како возач који је кренуо у претицање није могао да закочи, ударио је у аутомобил у којем се налазило мало дете. Од силине и угла ударца, аутомобил у којем се налазило мало дете се окренуо на путу и на њему је настала материјална штета. 

 saogro1

Возач и сувозач у аутомобилу су били потрешени јер се у аутомобилу налазило мало дете. На срећу, дете је било прописно везано у седишту за децу те није дошло до веће трагедије. Мајка детета била је изузетно потрешена. Људи који су се нашли у том тренутку нашли на пумпи притрчали су како би указали било какву помоћ учесницима у овој саобраћној несрећи. Радница пумпе је донела воду, како би се мајка смирила јер је било видно узнемирена и побледела од шока.

Позвана је Хитна помоћ, која је убрзо дошла на место несреће.

 

ЕЖИ

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније