понедељак, 08 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Нова.рс открива: Момка у Шапцу тукли Вацићеви батинаши

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Напад у Шапцу на М.О, студента докторских студија у Београду и његову мајку, подигао је велику прашину о том граду, а како Нова.рс сазнаје овог младића су напали Илија Граовчевић и Жељко Урошевић, чланови ултрадесничарске организације Српска десница.

 

М.О. и његову мајку, чланови организације Мише Вацића су напали у недељу, дан након избора у Шапцу, у центру града, испред зграде у којој живи.

То је само био наставак ранијег инцидента, имајући у виду да су поменути батинаши дан раније улетели на бирачко место где је М.О. гласао, са намером да се физички обрачунају са њим и његовим братом. Напад на бирачком месту уследио је свега десет минута након што је један активиста СНС вербално и физички насрнуо на мајку М.О, која је чекала у реду за гласање.

Након сукоба са мајком М.О, поменути активиста СНС је позвао батинаше, међу којима су Граовчевић и Урошевић, да уђу на бирачко место и да нападну овог момка и његовог брата.

Иначе, Српска десница, која је помпезно основана у Шапцу, уз претње градоначелнику Небојши Зеленовићу како ће га Миша Вацић удавити у Сави, а где је присуствовао и један од силеџија – Жељко Урошевић, готово и да не постоји у том граду. Како сазнаје наш портал, активисти ове организације су претходном периоду агитовали за Српску напредну странку, те зато и не чуди што су по команди представника СНС кренули у физички обрачун са М.О. и његовом породицом.

 

Како сазнајемо, породица М. О. је оба инцидента пријавила полицији, али још увек није било реакција.

Војислав Милованчевић    Нова

 

Промо

Bg

Најчитаније