четвртак, 22 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ГРОЦКА: Јутрос младић погинуо, вечерас филмске сцене (ФОТО)

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

У насељу Гроцка јутрос око 6.30 погинуо је Лоран Р. (27). Из засад непознатих разлога, "голф" је у Булевару револуције 140 (зграда АМД-а Гроцка) слетело с пута у канал, а возач је страдао на лицу места.

 Вечерас, нешто после 21 час на истој деоници пута, пар стотина метра ниже, тачније код "Урбан каубоја", десила се још једна саобраћајна несрећа у којој нема погинулих.

Наиме, према извештају нашег репортера са лица места два младића су , вероватно због неприлагођење брзине, скренули с пута и ударили у шанац у којем се налазила и реклама "Урбан каубоја". Од силине ударца, аутомобил се одбио о ивицу шанца и преврнуо на улицу.

Мештани тог дела Гроцке, након што су чули силовит ударац изашли су и указали помоћ младићима који су се налазили у путничком аутомобилу.

-Једва смо их извадили из возила, а младићи су видно под дејством алкохола, рекао је један од мештана Гроцке за Жиг инфо.

Према информацијама нашег репортера, полиција ће због увиђаја и рашчишћавања затворити овај део Смедеревског пута у оба правца.

saobgro1

saobgro2

saobgro3

saobgro4

 

ЕЖИ

Најчитаније