субота, 15 мај 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ВИДЕО Нови снимак: Батинаши Левијатана млате електричара

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Видео снимак на коме се види како шесторица чланова удружења "Левијатан" туку Бориса М. (43) због коментара о Павлу Бихалију, вођи тог покрета, објављен је недавно на друштвеној мрежи "Фејсбук". Наиме, на снимку који је објавио претучени мушкарац види се како му је неколико младића, иначе припадника "Левијатана", средином октобра у центру Београда направило сачекушу, а потом су кренули да га брутално ударају.

 До напада је дошло након што је Борис М. испод једне фотографије вође “Левијатана” Павла Бихалија оставио коментар “Дудлач”, о чему су људи твитовали на друштвеним мрежама.

Потом су Борис Кнежевић, иначе вођа Четничке омладине, и још петорица мушкараца из “Левијатана”, на углу улица Милутина Ускоковића и Косте Абрашевића у Београду, пресрели жртву и од ње захтевали да се извини због коментара који је био упућен њиховом вођи Павлу Бихалију.

Погледајте како је то изгледало:

 

“Удружење за заштиту животиња, или банда хулигана која самоиницијативно спроводи неки свој закон? А непожељне коментаре на фејсбуку решава овако, 8 на једнога. Па сад, процените сами!”, написао је нападнути мушкарац испод видео снимка.

Подсетимо, напад се догодио средином октобра, а Бориса М. је најпре напао Борис Кнежевић, који му је задао први ударац у главу, а потом су остали наставили да га шутирају и ударају. Најпре су припадници “Левијатана” мушкарца прво звали на мобилни, претили му и тражили му да сам сними видео како се извињава због речи које је написао о Бихалију, а када је то одбио, позвао га је неко други и, будући да је жртва електричар, заказао му посао наредног дана на Звездари.

Када се нападнути мушкарац појавио на договореној локацији сачекала га је група припадника “Левијатана”, захтевала да га сниме док се извињава, а када је поново одбио, насрнули су на њега и тукли га.

Иначе, ово није први пут да се припадници “Левијатана” нађу у жижи јавности због насилничког понашања. Наиме, опште је познато да се припадници ове групе са својим неистомишљеницима обрачунавају на овакав начин, а што често бележе камерама и постављају на друштвеним мрежама.

Овај покрет познат је и по својој антимигрантској политици и често пресрећу мигранте по Београду и незаконито их легитимишу, а о чему је портал Нова.рс раније већ писао.

Нова

Промо

Bg

Најчитаније