уторак, 20 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Национални празник Француске прослављен, од званица и наш новинар

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

12. јула 2019, Амбасадор Француске, Фредерик Мондолони са супругом угостио је многобројне званице на традиционалном пријему поводом националног празника.

Председница Народне скупштине, гђа Маја Гојковић, као и председница Владе Републике Србије, гђа Ана Брнабић су својим присуством увеличали овај догађај, а пријему је присуствовало и више министара, представника верских заједница, владиних и локалних политичких институција, представника војске и дипломатског кора, цивилног друштва, француске заједнице у Србији као и многе друге личности , од којих је и наш новинар Милан Јовановић, укључене у француско-српску сарадњу током године.

milan i brnavicka

Премијерка Србије Ана Брнабић и новинар Жиг инфа Милан Јовановић

То је била прилика да амбасадор поyдрави госте уочи предстојеће посете председника Француске Србији и да подсети на важније елементе билатералне сарадње од прошлог 14.јула.

После званичног дела програма, посебно обележеног амбасадоровим говором, коме је претходило надахнуто и дирљиво извођење националних химни хора гимназије « Јован Јовановић Змај » из Новог Сада, славље је настављено уз живу џез музику и избор француских шансона.

Премијерка Србије Ана Брнабић је изразила част и задовољство зато што је упознала новинара Милана Јовановића. Како је истакла, част би јој била га угостити и у свом кабинету.

 

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније