среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Дилберово ново одело остало без спонзора

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Последњих месец дана, напредњачко лудило у Гроцкој попримило је озбиљне мере. Мада, најискреније, ја и нисам пуно изненађен колико су други.

На друштвеним мрежама, страницама и групама портала Жиг Инфо имају једну одличну поруку у виду фотографије: "Лудило је склоно паду, само га треба погурати" .

Та порука се већ једном показала у случају са сада ухапшеним председником Гроцке Драгољубом Симоновићем- Симом. Јер лудовао је Сима доста. И сваког дана је све више копао себи јаму, све док једног дана више није могао да изађе из ње. Умисле тако будале и примитивци, када се дочепају власти да могу да лете. Добију нека крила и никако да се спусте на земљу. Тако је Сима мислио да се никада неће спустити на земљу. Умислио је да је над свима, ту негде на небесима. Међутим, крила се кад- тад уморе, и једног дана се сви спустимо на земљу, бар на кратко. А он прокопао и прокопао јаму, из које није могао на крају да изађе.

И уместо од тога да нешто науче садашњи напредњаци у Гроцкој, они негде понављају исте грешке. Ваљда то лудило је прелазно, само они што га добију нису свесни свога стања.

Да сада занемаримо Симу, јер код нашега народа важи она " о покојнику све најлепше" већ да се вратимо у садашњост. Погледали сте до сада насловну фотографију. На њој је садашњи председник Скупштине а бивши предедник ГО Гроцка, зваћемо га Дилбер.

"У тој кући малој замишљао сам тебе, ја сиротан сиротицу да имам за себе" гласе познати стихови једне народне песме. То је негде размишљао овај леви Дилбер док је био мањи. А онда дођоше нека напредна времена, те се заборавио пређашни живот, изградише велики објекти а сиротице? Па коме сиротице још и требају, јер сада Дилбер десни, има КАПУТ!

А капут, као и многе друге ствари добијене од спонзора, јер ипак је мала плата од око 1 000 евра да му покрпи месечне потреба, а камоли да купи Праде, Версаће и Шанеле.. Међутим, дође неко рђаво време те његовог боса притворише. Како притворише боса, појавише се неки који агитују на ту функцију. А овај Дилбер десни, љут, бесни ко рис. Оде ти он тако једне ноћи до тог за којег се прича да ће бити нови локални председник одбора. Уђе ти он у његову кућу, празних руку и забележише га камере. Међутим, како се задржао негде око два сата, камере не забележише да Дилбер десни изађе са две кесе пуне из те куће. Притом, готово све што је било на њему, добио је од тог спонзора из те куће.

Затим поново проради оно лудило што га споменух на почетку. Дилбер десни нареди својој банди да ни по којој цени више не сме да се друже са том особом, из чије куће је изашао са две кесе, као ни да уопште улазе у његове локале. Дилбер десни одсече себи руку која га храни, а да није ни свестан тога. Овај из чије куће је изашао, чујем да је зачуђен понашања тог Дилбера. 

Мислим да ће у некој блиској будућности опет постојати овај Дилбер леви, јер лудило је ипак склоно паду, исто тако постоји велика могућност да се и ова врста лечи у затвореном простору.

 

Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније