среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Лидери грочанске опозиције разочарали, осим ЈЕДНОГ који је поново ту

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Данашњи протест опозиције или СзС- а испред ГО Гроцка показао је право лице грочанске опозиције, односно њених лидера.

Наиме, на данашњом протесту доминирали су лидери опозиције, али не наши грочански већ лидери партија на републичком нивоу. У маси људи наши грочански опозиционари, од оних који су дошли, стајали су немо и са стране. Готово је било немогуће видети их међу првим редовима. Стиче се утисак да су натерани да дођу на протест који они можда нису желели. Бар сам ја то тако видео.

Међутим, има и светлих тачака грочанских опозиционара. Међу првим редовима ипак био је и Емил Пантић из Ритопека који је недавно постављен за повереника Двери за Гроцку. Познати револуционар, од раније познат као председник СПО -а у Гроцкој, који је ову странку напустио када је недвосмислено дала подршку Вучићу, био је на нивоу свог задатка. Био је тик уз свој народ, као и уз представнике опозиције.

emil

Емил Пантић, на једном од протеста у Београду

Од доласка напредњачке власти, Емил се борио против корумпираних и љигавих људи. Због тога је изгубио и посао, али се од својих уверења није удаљавао. Данас се показао као прави револуционар, настављујући своју политичку борбу тамо где је стао.

Морам признати, да је и председник Народне странке Жељко Вагић данас био у првим редовима. Његови људи су данас развукли транспарент и пркосили очи у очи Симоновићевим присталицама. Међутим, ја нисам заборавио да је Вагић био део напредњачке власти од 2014-2016. године. Јер, ипак историју не треба да заборављамо, ма каква год да нам је.

 

Лични став: Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније