уторак, 20 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Добродошли у СНС Гроцка, добродошлицу вам желе Вучић и „Паликућа“

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Драгољуб Симоновић и Александар Вучић дочекаће све оне који дођу у просторије Српске напредне странке у Гроцкој.

Иако се Александар Вучић пред јавности одрекао Симоновића, након што је осумњичен за паљење куће нашег новинара  Јовановића, у пракси у Гроцкој ствари су другачије.

„Паликућа“ и даље влада у овој приградској општини Београда, овога пута само незванично. Јер, поставио је Симоновић свог председника Гроцке, заменика, своје чланове већа а ускоро поставља и начелника Управе. О свему овоме већ и врапци на грани знају, али оне које би то највише требало да занима, а то је врх напредњака, су некако незаинтересовани да реше тај проблем.

Симоновић се више и не крије да долази у зграду ГО Гроцка, да држи разноразне састанке, издаје наређења. Недавно је добио чак и улицу по називу његове фамилије.

Да Симоновић још увек влада у Гроцкој, обезбеуђје му лично Александар Вучић. Бар су то Паликућине речи упућене свим напредњацима у Гроцкој. С друге стране, реаговања Александра Вучића на ту информацију једноставно нема. Можда ће председник Србије и напредњака поново реаговати на Симоновића када буде било све касно, када се, можда, поново деси неки злочин.

Дотле, у седишту напредњака у Гроцкој са грандиозног постера залепљеног на улазу просторија, смешиће вам се лично Паликућа и Александар Вучић. Успутно, можете и да се сликате за успомену са њима..

60303657 336676133573101 3067138697007726592 n

 

Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније