среда, 03 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Владимир Савић: Нек ми и кућу одузму, ја ћу се и даље борити

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Држава Србија и мафијашки СНС картел на челу Србије, ускоро ми одузимају моју породичну незавршену кућу на Авали ( која једина непокретност коју поседујем на своје име), због динарског кредита од 1.239,836,93 динара.

Сви докази су против мене и ја их не побијам, али исто тако не побијам ко је све нас и мене и друге грађане Србије довео у овакву ситуацију, него СНС картел на власти.

  1. године крено сам да стару кућицу на Авали од 54 квадрата, са двориштем коју сам купио проширим због моје деце. Подигао сам кредит и полако крено да дограђујем. Плата у МУП-у била је солидна, и рату за кредит сам могао да поднесем.
  2. године СНС картел смањује плате припадницима полиције ,узимају нам око 27% од плате. Поново рефинансирам кредит да би смањио рату, а продужио рок отплате. Током постављања крова на новом делу куће, опсовао сам АВ-а због смањења плата. Предузимач који је изводио радове замерио ми је псовање "поштеног АВ-а". Након тог дана више се није појавио са радницима. Уследила је моја кривична пријава против предузимача, јер како је грубо завршавао радове део по део, ја сам плаћао и улагао у материјал. Кривична пријава против истог и даље је у Другом Основом Суду у фиоци, док он зида зграде по Београду и финасира СНС. Плата је била све нижа, трошкови све већи. 2017.године поново сам рефинансирао кредит код Финдоместик банке, како би смањио рату и продужио године отплате. Због криминализације МУП-а који је достигао врхунац те 2017.године напуштам МУП на лични захтев. Целу 2017 и 2018 годину уредно исплаћујем кредит. 2018.године Директна банка из Крагујевца чији је један од власника по мојим сазнањима Андреј Вучић купује Финдоместик банку. Проблем са отплатом кредита настаје оног момента због мог учешћа у опозиционом деловају подржавам протесте, јавно говорим и пишем против режима, услед чега сваки посао који нађем и кренем да радим, када виде да сам у СЗС, прекину ми радни однос, уз изговор добар си радник, али нећемо проблем са властима. Без посла против мафије како знам и умем, без ичије помоћи. Знао сам да ће до овога доћи, и на то сам био спреман.  Мојој породици суђено је да увек неко од нас буде ПРОЛЕТЕР. Ризиковао сам много и није ми жао. Немам чега да се стидим. Изгубио сам можда много, али сам себе као човека доследног својој борби за правду, слободу, истину, нормалан и пристојан живот доследан човеку, сачувао од пакта и сађења тикве саЂаволом. Наравно од представника власти тј врха СНС картела, преко посредника добијао сам понуде да ућутим, да се повучем и да ће сви моји проблеми бити решени и заборављени. ОДБИО САМ, јер ја нисам на продају. Телетабис Мартиновић нисам. Не клечим, не молим, не кукам, не тражим ничију помоћ. Борим се како знам и умем у име свих нас. Многима сам у животу помогао и није ми жао, али туђу помоћ никада не прихватам. А зашто!? Просто. Ја знам да моја помоћ тј помоћ са моје стране некоме, никада неће имати захтев за контра услугу, док са друге стране нисам сигуран, поготово када је новац у питању. Помагао сам и помагаћу увек другима колико будем могао у сваком смислу, јер то радим зато што тако мислим, осећам, желим, што би се рекло чистог срца, али помоћ не прихватам јер људске намере, иако нам се у првом моменту учине честите и поштене, кад тад дођу на наплату, па буде скупља дара него мера. Активан сам у опозицији зато што тако мислим, осећам и желим, а не да би се окористио, или био плаћен за своје снове, идеале, мишљења и ставове које износим и за које се борим. Овом лудилу и мафијашкој организацији мора се стати на пут.

Ових дана такође очекујем пре извршења одузимања породичне незавршене куће позив из МУП-а, да би ме у складу са законом, упозорили на последице уколико приликом извршења будем ометао или правио проблем службеним лицима. Одма јавно да Вам господо СНС полицајци кажем, оно што ћу вам иначе рећи када ме позовете, никада проблем правио нисам и нити ће те са моје стране и стране моје мајке, имати било какво ометање или проблем. У нашој тј већ кући Андреја Вучића увек се униформа поштовала и поштоваће се ма како нама било и шта ми као породица мислили. И кад губим и када добијам увек сам достојан себи подигнуте главе. Ви радите и спровдите ваш закон. Колико сам ја дужан држави ( у еврима око 10,000 еура) толико браћа Вућић потроше за једно вече. Нисам ја издао Србију нити сви моји другови такође бивши војници и полицијаци који су самном у овој опозиционој борби, већ је нас издала наша Србија својим лудачким гласањем и веровању онима који данас рекетирају и народ и државу. Ако ће Андреј Вучић, његов брат, фамилија АВ, њихови кумови и пријатељи тиме што ће одузети оно што сам на крв, зној и муком стекао, намирити своје трошкове нека им је од бога просто. Рате за кредит нисам плаћао не зато што нећу, већ зато што ми ова власт због опозиционог деловања и учествовања на протестима недозвоља ми да нађем пристојан посао.

На улици са обесправљеним народом остајем до краја, док вам багро не видимо леђа.

 

У своје име: Владимир Савић, speedy maestro

Промо

Bg

Најчитаније