четвртак, 01 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ЖИЋКА НАС НЕ ШТРИЋКА Председница Гроцке у ћутњи против новинара

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ако неко није знао где се налази Гроцка, од децембра прошле године засигурно је сазнао. Готово да нема државе у свету да није тог месеца објавила информацију која је стигла из Гроцке- Запаљена кућа новинара портала Жиг Инфа, Милана Јовановића.

Одмах сутрадан, тадашњи председник Гроцке, обећа како ће Гроцка помоћи новинару и колико сутра послати своје представнике а да он, вољени вођа на локалу, нема апсолутно никаквих додирних тачака са тим гнусним злочином. Прође нешто мало више од месец дана од те изјаве, председник Драгољуб Симоновић не посла обећане представнике, али зато он заврши у притвору као главни осумњичени за паљење куће новинара Јовановића.

Због притиска јавности, Симоновић постави 20. Марта на место председника Гроцке, његову дугогодишњу књиговођу Живадинку Аврамовић.

Нахвалише је локални напредњаци као поштену, као сушту супротност Симоновићу, и то све због писања Жиг Инфа о „пречасној Жићки“.

И тако прођоше месеци, Жићка и даље је председник. Новинара Жиг Инфа, наравно , нико из општине Гроцка не посети и не упиташе треба ли нешто. На срећу Јовановић се поново скућио, не у потпуности али барем има кров над главом. На велику жалост, кров над главом је добио заслугом свих грађана Србије, Европе и света, тачније донацијама које су пристигле за њега. Учествовале су и веће организације и предузећа, али ГО ГРОЦКА НИ ЈЕДАН ДИНАР НИЈЕ УЛОЖИЛА.

С друге стране, Жићка са својим тимом прича причу како су они другачији како је данас све боље.. И коме сада веровати, Жићки или чињеничном стању?

А можда Жићка нема наше адресе па нас зато није звала? Е, па да нас не би мучило то питање ми смо Жићки послали допис. Затражили смо састанак са њом, једноставно зарад боље комуникације и односа. Међутим, прође и 20 дана након нашег дописа, а Жићка нас уопште не штрићка.

zicdop

У своје име:
Жељко Маторчевић

Најчитаније