недеља, 07 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Пекарски поводом окупљања: Политика је свакодневна тема и незаобилазни део сваког окупљања

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Поводом текста "Пекарски, Да Винчи и 50 следбеника", Горан Пекарски је упутио изјаву редакцији Жиг инфо. Изјаву преносимо у целости:

 Што се тиче текста у вези окупљања, тачно је да је било једно мање дружење са пријатељима, поводом новогодишњих и Божићних празника, као део традиције. На жалост, прошле године због породичне трагедије која ме је задесила, односно смрти моје супруге Весне, није било могућности да се окупимо. Било је то скромно пријатељско окупљање без икаквог претеривања. Тема је било дружење и разговор, а ако вас интересује да ли је било и политике, наравно да јесте. Политика је свакодневна тема и незаобилазни део сваког окупљања, па и на славама се о политици прича. Мени је драго да су моји пријатељи изразили чврст и јединствен став да ћемо остати јединствени и сложни. Такође драго ми је да постоји још увек поверење у мене и моје ставове, изјавио је народни посланик Горан Пекарски.

Подсетимо се, Горана Пекарског нисмо добили до објављивања претходног текста како би нам објаснио повод окупљања са, како он каже, пријатељима.

Промо

Bg

Најчитаније